Koningsdag

Koningsdag

Koningsnacht zijn wij op de 'normale tijden' geopend, kom vooral lekker aanschuiven met vrienden, buren, geliefdes voordat je naar de Jordaan gaat, of heb je geen zin in wild feest gebruis en smartlappen, dan mag je ook Negroni's en GinTonics bij ons blijven drinken. 

Koningsdag zijn wij vanaf 10 uur geopend. We hebben een een wat kleinere lunch en diner kaart, beide zijn ze wat meer ingespeeld op de behoefte van het 'gros van Nederland' op deze dag. Lekker, maar goed vullend ;)

Wel zal je niet veel oranje bij ons tegen komen, geen heftige toeters, geen valse liederen, geen oranjebitter, geen oranje frikadellen, geen kroontjes op je bitterballen, geen oranje poeder op je cappuccino, geen plakkende biertafels, geen statiegeld voor plastic bekers van je buurman. Maar wat wel? 

Een veilige thuishaven! Bij ons kan je opladen of even uitpuffen. (of zelfs het hele koningsdag gevoel aan je voorbij laten gaan). Bij ons krijg je wijn uit een glas, zelfs het bier zit in een glas en heeft een normale schuimkraag. Je wordt geholpen aan tafel, wat je besteld wordt gewoon naar je tafel gebracht, je rekent pas af als je weg gaat, we hebben fijne muziekjes, een ruime lunch-, borrel- en diner kaart met verse producten. Mooie wijnen liggen er koud, ook gewoon per glas én wij maken er gewoon een leuke dag van, ook al zitten we niet in hartje Jordaan ;)

Fiets je ook even bij ons langs?

Moederdag

Moederdag

Is jouw moeder ook de aller liefste, beste, mooiste van de hele wereld?! Verdiend zij ook een extra zonnetje op Moederdag?!

Neem haar als verrassing mee naar Razmataz! Hier hebben wij, een gerecht van de lunchkaart, samen met onbeperkt Prosecco (1,5 uur) drinken voor 18,50 euro per persoon!

Een soort 'ontbijt op bed', maar dan zonder bed, zonder voorbereidingen, zonder afwas én met Prosecco! :)

Als je reserveert via www.razmataz.nl of 020-4868408 ben je verzekerd van een plek voor jou en je mama.

Sunday Q&A X Lowlander

Sunday Q&A X Lowlander

Sunday Questions & Alcohol

De 5e editie van onze Q&A is in samenwerking met Lowlander.

Hoe smaakt bier met sinaasappel nou? Hoe wordt bier nu precies gebrouwen? Deze en al je andere Questions kunnen beantwoord worden tijdens het nuttigen van een lekker glas Alcohol.

Van 16:00 tot 19:00 zal de bar overgenomen worden door Lowlander en zullen wij proosten met de meest bijzondere bieren van Nederlandse bodem.

Zilte Zondag

Zilte Zondag

Het bekende concept van onze Zilte Zondag: oesters voor 1 euro, hoop gezelligheid, veel wijn en hopelijk ook een zonnetje!

Vanaf 15.00 uur gaat de oesterbar open en kan je beginnen met slurpen :)