Paasbrunch

Paasbrunch

1e en 2e paasdag serveren wij van 11.00 tot 16.00 uur de Paasbrunch. Family-style, dus de hele tafel vol met lekkers en iedereen eet en deelt met elkaar. We proosten met mimosa's, bloody mary's en bubbels en hebben het vooral even goed met elkaar! 

Volwassenen: 24 - Kinderen (tot 12jaar) 12

Reserveer en wij verzorgen de rest!

MENU

Zuurdesembrood . volkoren brood

Notenbrood . matzen

Croissants

Boerenkaas . brie

Side veggies tomaat . komkommer . waterkers

Aardbeienjam . hagelslag 

 

Gegrilde groense asperge . ei crumble

Quiche lorraine . venkel salade

Groningse buffel mozzarella . wild zwijn ham

Oosterse salade met mosselen

Caesar salade

 

Cheesecake . pure chocolade brownie 

Koningsdag

Koningsdag

Koningsnacht zijn wij op de 'normale tijden' geopend, kom vooral lekker aanschuiven met vrienden, buren, geliefdes voordat je naar de Jordaan gaat, of heb je geen zin in wild feest gebruis en smartlappen, dan mag je ook Negroni's en GinTonics bij ons blijven drinken. 

Koningsdag zijn wij vanaf 10 uur geopend. We hebben een een wat kleinere lunch en diner kaart, beide zijn ze wat meer ingespeeld op de behoefte van het 'gros van Nederland' op deze dag. Lekker, maar goed vullend ;)

Wel zal je niet veel oranje bij ons tegen komen, geen heftige toeters, geen valse liederen, geen oranjebitter, geen oranje frikadellen, geen kroontjes op je bitterballen, geen oranje poeder op je cappuccino, geen plakkende biertafels, geen statiegeld voor plastic bekers van je buurman. Maar wat wel? 

Een veilige thuishaven! Bij ons kan je opladen of even uitpuffen. (of zelfs het hele koningsdag gevoel aan je voorbij laten gaan). Bij ons krijg je wijn uit een glas, zelfs het bier zit in een glas en heeft een normale schuimkraag. Je wordt geholpen aan tafel, wat je besteld wordt gewoon naar je tafel gebracht, je rekent pas af als je weg gaat, we hebben fijne muziekjes, een ruime lunch-, borrel- en diner kaart met verse producten. Mooie wijnen liggen er koud, ook gewoon per glas én wij maken er gewoon een leuke dag van, ook al zitten we niet in hartje Jordaan ;)

Fiets je ook even bij ons langs?