Een tapasdiner gevuld met creaties uit de wondere wereld van de entomologie. Met andere woorden: fine dining met insecten!

Op wereldvoedseldag, 15 oktober, zal de traditionele keuken plaats maken voor verrassend nieuwe insecuisine. Je leest het goed: Haute cuisine step aside; Insecuisine neemt deze avond pop up restaurant EnSuite over.

Anne-Marie de Ridder en Patrick Hurd, sinds een half jaar operationeel onder de naam Bugzz,

hebben al menig festival en event mogen voorzien van hun insectengerechten. Gerechten als bitterballen van buffalowormen, frisse burgers met meelwormen, voedzame proteïnerepen met krekels, en gemarineerde sprinkhanen.

De avond zal in het teken staan van een avontuurlijk diner vol met insecten bereide creaties.

Op deze manier kunnen mensen op een culinaire en gezellige manier kennis maken met het eten van insecten. Een voedselbron die nu misschien gek klinkt, maar die wereldwijd al sinds mensenheugenis wordt gegeten en in de toekomst ook bij ons steeds meer op het menu te vinden zal zijn. Waarom? Het is de meest duurzame bron van dierlijke eiwitten. Maar het is ook vooral gewoon verrekte lekker.

Je kunt veel dingen verwachten deze avond, saai wordt het in ieder geval niet. Heb je een blind date, wil je je schoonouders ook een keer laten zweten, of gewoon zin in iets anders? Geef je dan nu op door een mail te sturen naar events@razmataz.nl

Tijd: aanvang 18:00 u | start diner 19:00

Prijs: 29.50