Señoras y señores

Het is weer de hoogste tijd voor een collaboratie tussen de Two Chefs, Simon van Lith en Razmataz. Eind deze maand zullen Simon, Sanne en Martijn maar liefst 3 avonden (okay, Martijn maar 1 omdat hij zo nodig op vakantie wil....) achter elkaar schitteren bij EnSuite. Deze jongens staan bekend om hun alles-behalve-standaard-bier-spijs-combinaties. Na eerdere edities als "4-gangen groenten" en "classic cassoulet" is het nu tijd voor de CEVICHE. Dit Latijns-Amerikaanse visgerecht zal met de, onderhand bijna klassieke, IPA, Green Bullit, op 26, 27 en 28 Maart hopelijk het begin van de zomer inluiden. De ceviche zal natuurlijk aangevuld worden met keuze uit andere kleine gerechten, dus: tapas y cervezas galore!

We hebben een beperkt aantal plaatsen dus reserveren@razmataz.nl zou fijn zijn.

Hasta después!