Voor diegene die 'm in april gemist hebben halen we begin juni voor de tweede keer de Oosterschelde kreeft naar EnSuite.

Begin april is Iris Molkenboer naar Yrseke afgereisd om daar de Oosterschelde kreeft eigenhandig uit te zoeken. Het was een roadtrip door weer en wind met als doel de beste kreeft van Hollandse bodem naar Amsterdam te halen.... en dat is gelukt! De kreeftweek in EnSuite werd een groot succes. Helaas kregen velen deze week pas veels te laat in de smiezen.... en daarom is nu de herkansing!

De unieke Oosterschelde kreeft is kenmerkend door de fijne, zachte smaak. De versheid van de kreeft (rechtstreeks uit de Oosterschelde naar EnSuite) staat garant voor een hoogwaardig kwalitatief product.  Daarnaast kenmerkt de Oosterscheldekreeft zich door de duurzame visserijmethode waarin de kreeft alleen gevangen mag worden tijdens het seizoen (van eind maart tot en met eind juli).

RESERVEER nu en mis 'm niet!