Na een zeer geslaagde eerste editie, alweer bijna 9 maanden geleden, bundelen Razmataz en Fever Tree weer de krachten. Waar Fever Tree verantwoordelijk is voor één van de beste premium mixers, is Razmataz tegenwoordig een gevestigde naam als het gaat om Gin-Tonic. Vandaar ook dat jullie allemaal verwacht worden:

MAANDAG 14 SEPTEMBER staat Razmataz in het teken van #BringYourOwnGin. Vanaf 21:00u willen wij iedereen zien met een mooie fles GIN onder de arm. Wij verzorgen de copa’s, het ijs, de verschillende tonics & de garnituren. (mocht je iets specifieks willen hebben voor jouw gin, laat het even van tevoren weten, dan regelen wij het)

Bring Your Own Gin is natuurlijk bedoeld met een goede knipoog en dus is er eigenlijk geen deurbeleid. Wij proberen iets speciaals neer te zetten, dus het zou fijn zijn als jullie iets speciaals meenemen (dus ALS-JE-BLIEFT geen Gordon’s).