Op donderdag 6 oktober organiseert cateringbedrijf YUA een Japanse izakaya pop-up in EnSuite, welke eenmalig wordt omgedoopt tot izakaya; een casual Japanse bar voor een hapje en drankje op de donderdagavond na het werk. Tijdens deze avond staat onigiri op het menu: één van de meest gegeten snacks uit Japan. De keuken is open vanaf 18:00 uur.

Onigiri is dé Japanse boterham en is niet weg te denken uit het Japanse straatbeeld: je ziet het in elke convenience store of het wordt handgemaakt door moeders voor hun kids’ lunchbox. Onigiri is een gevulde rijstbal, gevouwen in zeewier, waarbij de mogelijkheden voor de vulling eindeloos zijn.

Voor het eerst staat YUA in de keuken van EnSuite. Onigiri speelt de hoofdrol op het menu. Je kiest jouw favoriete onigiri en de tafel wordt (aan)gevuld met gerechten om te delen. Alle gerechten zijn Japans geïnspireerd, bereid op een eigen wijze. Kom samen met je vrienden, of alleen, en schuif aan aan één van de lange tafels.

Meer informatie of reserveren: info@yua-onigiri.nl