Met al die feestdagen in het vooruitzicht hebben wij een wel heel bijzondere Wijn Klub editie! En daar nodigen we jou én je vrienden, graag voor uit. 

Tijdens deze Klubmiddag beginnen we feestelijk met bubbels. Peter Honigh legt je het verschil uit tussen Prosecco, Cremant, Cava & Champagne, zodat je helemaal goed voorbereid het kerstdiner in kunt. Naast een aantal bijzondere witte én rode wijnen, zullen we ook twee dessertwijnen opentrekken.

Om het helemaal af te maken kunnen jij en je vrienden jullie eigen kerstmenu meenemen. Peter voorziet je dan van professioneel wijnspijsadvies. Oftewel, een volledig op maat gemaakt wijnadvies, dat perfect bij jouw kerstmenu past. Kijk, daar kun je mee thuiskomen. 

Gezien de feestelijkheden, komen er wat duurdere wijnen en champagnes op de proeftafel te staan. Daarom is de prijs van deze proeverij 25 euro p.p.