Jaja, just a reminder dat het zondag 14 februari de dag van de Liefde is... En zonder er een commerciële insteek aan te geven willen we je er graag op attenderen dat je geliefde het toch wel misschien heel fijn vind om lekker samen uit eten te gaan... Speciaal daarom serveren wij een heerlijk 'menu d'amour. Bereid met heel veel liefde (van onze chefs), en met een vleugje gastvrijheid van onze bediening.... Reserveer nu via deze link

Het menu kan single besteld worden, of double. En bij Valentijn hoort een polaroid om vereeuwigd te worden op de Wall of Love... de foto mag je uiteraard houden, als aandenken aan deze speciale avond vol 'amour'. 

  • 3 gangen             34 | 64
  • 4 gangen             41 | 77
  • 5 gangen             47 | 88

Wijnarrangement vanaf 21 p.p.

 

Amuse  Oester fines claire no.2 + Wall of Love 

Salade rode biet | pompoen | aardpeer | crème van geitenkaas 

Pasta vongole

Lamskotelet | kruidenkrokant | cavolo nero | roseval aardappel

Kazen van Kef

Grand dessert
 

Uiteraard houden we rekening met je dieetwensen