Waan je in de zwoele warmte van de ‘Roaring Twenties’. Parijs op z’n best. Iedereen verliest zich in de armen van de Moulin Rouge. De dames fluisteren stoute woordjes, de heren schuiven dichterbij, beide nippen aan hun drankje, lichten dimmen, blikken kruisen, de nacht brengt de waarheid. Alles daarna verduisterd.

Onze Speak Easy Bar is op donderdag 24 maart SUITE EASY. Onze gastvrouw opent de deur alleen op 19.00 uur, 21 uur en 23 uur. Kies je eigen tijd en geef je 2 uur lang over aan onze private bartenders Dani Snow Burguess (winnares Diageo World Class cocktails) en Wessel van Schaik (bar expert Razmataz).

De uitdaging is: jij neemt je eigen fles sterke drank mee, Dani & Wessel maken klassieke cocktails met een kinky twist, geïnspireerd op de geheime bars van begin jaren twintig in de VS, waar de meest iconische cocktails ter wereld zijn ontstaan.  

Na 2 uur zal je Dani en Wessel achter moeten laten en als de bodem van de fles nog niet in zicht is, dan neem je deze lekker weer mee naar huis.

Entree: 19,50, betaling aan de deur

19.00 uur, 21.00 uur & 23.00 uur

Toegang: je eigen fles*

Reserveren o.v.v. SUITE EASY via reserveren@razmataz.nl of bel ons: 020-486 84 08

*if you want decent drinks, bring decent booze (rum, whisk(e)y, brandy, gin, wodka, tequila)