Met Pasen brunchen we uitbundig! En daar draait het om tijdens de Paasbrunch in Raz: een heerlijke tafel vol lekkers onder het genot van een heerlijke Bloody Mary natuurlijk (maar een gezonde grapefuit juice mag ook)! 

MENU

Amuse Crème de petit pois met crème fraîche en zalm kaviaar

Op tafel Scrambled eggs of gekookte eieren | Plankje brioche & landbrood (ook toasted) | Mini croissants & pain au chocolat | Hagelslag & roomboter | Jam | Zalm | Proscuitto & Boerenham | Kaas (brie/ boeren belegen) | Mayo on the side | Veggies: tomaat, komkommer & avocado | Quiche | Witlofsalade met walnoot, appel & Blue D'Auvergne

Apres Een heerlijke selectie mini petits fours met bonbons

22,50 per persoon | 12,50 kids brunch (tot 12 jaar) inclusief eieren versieren

Zondag 27 & maandag 28 maart tussen 11u en 16u: reserveren is gewenst!