Two Chefs are back! Na drie succesvolle edities zetten we je opnieuw een perfecte bier-spijs combinatie voor. Deze keer de Jambalaya. Jambalaya is de naam van een rijstschotel die ontstaan is in de Creoolse en Cajunse keuken in Louisiana. Het zou een afgeleide van het Spaanse rijstgerecht paella kunnen zijn, dat mogelijk naar Louisiana is gebracht toen Spanje het gebied, dat de Louisiana Purchase omvat, beheerste. Er bestaan echter ook andere theorieën. Jambalaya zou een samenstelling zijn tussen de woorden “jambon”, “à la” en “ya-ya” (West-Afrikaans voor rijst), kortom, een heerlijk gerecht met bijpassende biertjes zoals je gewend bent van de Two Chefs.

We Serve:

  • Mandje Creoolse frituur 6,-
  • Jambalay 17,50
  • Biertaart 6,-

Of je gaat voor het menu 27,50

Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt. Reserveren vanaf 19:00 uur, graag o.v.v. Two Chefs via reserveren@razmataz.nl.