Gebrouwen door eeuwenoude ‘wijn’ huizen met alle kennis van dien. De basis: een versterkte wijn, op smaak gebracht door verschillende kruiden en fruit soorten. Van oudsher een klassiek aperitief, tegenwoordig onmisbaar in de betere cocktails. Deze drank gaat hand in hand met gin, waarin de Martini cocktail veruit de bekendste is. But of course shaken, not stirred. 

De Nationale VERMOUTH week (bij Raz dan ;)), is een week vol Vermouth. We brengen de verschillende merken onder de aandacht met ieder zijn eigen karakteristieke smaken. Van bitter tot zoet, van fris tot kruidig. Een veelzijdig drankje, perfect in een cocktail. Proost je met ons mee?

 

DE NATIONALE VERMOUTH WEEK

MENU

Entree

Ceviche van zeebaars op basis van Dolin Blanc vermouth, gemarineerde groente en tempura van spiering

Deuxième

Soep van wilde spinazie met een schuim van amandel

Plat

Gebraden lamsfilet met een crème van witte bonen, snijbiet, gepofte tomaat en zijn eigen jus

Dessert

Gepocheerde perzik, winegums van granaatappel, gekarameliseerde pecannoten, hangop en  Willems Wermoed granité