De ene negroni is de ander niet... 
Zo blijkt tijdens Amsterdam Cocktail Week in Razmataz, want voor een week is Razmataz EnSuite dé negroni-bar van Amsterdam. 
Italiaanse mixologist Ciro Adriano de Georgio en Head Bartender Wessel van Schaik van Razmataz sloegen hun Campari-rode handen in één en creëerden een menu met klassieke en alternatieve Negroni, bijvoorbeeld de Negroni Sbagliato en de Mezcal Negroni. Daarnaast schenken wisselende gastbartenders, zoals Stefano Pastorino en Riccardo Guerrini, iedere avond een andere signature Campari-cocktail. 

Krijg je geen genoeg van Negroni? Razmataz lanceert als eerste een heuse Negroni kaart die je dorst naar Negroni oneindig lest. Ondek onder andere een barrel-aged Negroni en een koffie-Negroni voor een extra Italian touch.

 

 

Not all the Negroni are the same...

This is evident during Amsterdam Cocktail Week in Razmataz, because for a week Razmataz EnSuite is the Negroni bar of Amsterdam.

Italian mixologist Ciro Adriano de Georgio and Head Bartender Wessel van Schaik of Razmataz put their 'Campari-red hands' together and created a menu with classic Negroni and Negroni with a twist, for example the Negroni Sbagliato and the Mezcal Negroni. For one week... every night a different guest bartender such as Stefano Pastoring and Riccardo Guerrini... every night a different signature Campari-cocktail...

 

Can't get enough of Negroni? Razmataz is the first to launch a Negroni menu, which will make you crave for more!