Dijken van wijnen zónder verdienmodel!

We zijn op zoek gegaan naar beukers, pareltjes, dikke namen en favorieten die we eindelijk eens open wilden trekken. Het was lastig om te kiezen, maar we zijn tot een lijst gekomen waar we trots op zijn!

Deze week rekenen we INKOOPSPRIJS + 10EURO 'toeristenbelasting'.

Laat Dry-January zo spoedig mogelijk ver achter je en grijp deze kans.

Elke dag komen er twee nieuwe wijnen bij in het assortiment. De wijnen van de dagen ervoor blijven we schenken tot de voorraad strekt, van elke wijn hebben we 6 tot 12 flessen kunnen bemachtigen, dus OP = OP.

Zoals je van ons gewend bent drinken we niets zonder ook iets op te eten. Voor deze pracht wijnen hebben we onze kaasplank uitgebreid en zijn we met Brandt & Levie om tafel gegaan. Elke dag een bite die de wijn nog hoger tilt.

Houd dit event op Facebook in de gaten voor de WIJN van de DAG.