De Amsterdam Cocktail Week is weer terug! En wij schuiven graag aan bij de meer dan 45 deelnemende bars in Amsterdam.

Plan nu alvast jouw route en kom langs in onze bar voor iets waar we natuurlijk alom bekend om staan. De gehele week kun je bij ons terecht voor een selectie van 3 verschillende G&Ts met als basis Fever Tree & Vørdings gin voor 8 euro, én alcoholvrije specials met Seedlip voor 5 euro.

Op donderdag 14 maart organiseren we zelfs een ‘School of Gin’ in samenwerking met Fever-Tree.

Ga mee op Gin & Tonic avontuur in een 45-minuten durende sessie samen met Fever Tree, dé pionier op het gebied van premium mixers.

Een ervaren mixologist vertelt je alles over de geschiedenis en het productieproces van gin en laat je verschillende stijlen proeven. Aan de hand van de verschillende smaken Fever-Tree tonics leer je wat de perfecte combinatie met jouw favoriete gin is, én ga je deze ook zelf maken.

Elke 'afgestudeerde' van de Fever-Tree Gin School ontvangt een goodiebag met Fever-Tree-mixers én voldoende kennis om de perfecte combinatie van gin-tonic te creëren.

Wil jij hierbij zijn? Bestel dan nu je tickets via deze link.

AGENDA tijdens de ACW

Dinsdag 12 maart: De Mocktail Club. Een avond in het teken van mixdrankjes zonder alcohol, oftewel, de Virgin Mocktail. Ga ‘off-the-beaten-track’ en laat je verrassen! Compleet met vegan borrel bites.

Donderdag 14 maart: School of Gin. Een unieke kans om als ‘afgestudeerde’ G & T specialist de bar te verlaten!

Zondag 17 maart: Sunday Q & A met  Vørdings Spirits. U vraagt, wij antwoorden. Kom alles te weten over deze gin van Hollandse bodem. Met als special act, Thomas Vørding himself (achter de bar dan, niet op het podium).