Feest 1-110 personen . Private dining 1-60 personen. 

 

Super veel complimenten gekregen over het lekkere eten en de goede verzorging, daarvoor mijn complimenten!
— Emillie van Eijk, Vandebron
...our entire experience was top notch and frankly amazing. Thank you for making our first, but not last family trip to your fabulous city an amazing success!
— Teri Bush, Buckley WA

Of je nu een kleinschalig, intiem diner wilt organiseren of juist een borrel met cocktails, EnSuite, de private dining room van Razmataz, heeft voor ieder wat wils.

De bijzondere V vormige ruimte met een open verbinding zorgt ervoor dat je speels kan omgaan met de locatie. Wat dacht je van een ontvangst met een heerlijke Vermouth cocktail in het ene gedeelte, om daarna aan een prachtig gedekte tafel gezellig samen te dineren. Ben je met een groter gezelschap, dan kunnen we het diner uitbreiden tot 60 personen.

Richard Taylor, onze chef, houdt van een uitdaging en werkt graag met producten die lokaal en in het seizoen zijn en creëert hiermee mooie borden. Je kan de wijnen kiezen van onze Wijnkaart, maar uiteraard wilt onze Sommelier je helpen met de wijnen om de gerechten te complimenteren.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden in deze sfeervolle ruimte? Neem dan nu contact met ons op via onderstaand formulier. We nemen graag je wensen met je door. 


Naam *
Naam
We horen graag wat je wensen zijn en welke datum je in gedachten hebt.
 

Foto credits Roest fotografie.