een optie plaatsen

 

Er kan kosteloos een optionele reservering geplaatst worden. Zodra er een andere aanvraag binnen komt voor dezelfde datum vragen wij binnen 72uur ons een definitief antwoord te geven.


aanpassingen in de reservering

Het definitief aantal gasten dient 7 dagen voorafgaand event per email doorgegeven te worden aan reserveren@razmataz.nl

Vermindering van maximaal 10% van het aantal gasten tot 5dagen voor aanvang van uw evenement is kosteloos, hierna zal het volgende berekend worden;

4 dagen voorafgaand event: 30% van de besproken menuprijs

3 dagen voorafgaand event: 50% van de besproken menuprijs

2 dagen voorafgaand event: 70% van de besproken menuprijs

48-0 uur voorafgaand event: 100% van de besproken menuprijs

Bij de reservering wordt een tijd besproken waar op het event/diner plaats vindt, als de tijd hier veel van afwijkt zal er 35,00euro personeelskosten per uur door gefactureerd worden.


op factuur

Rekeningen kunnen op factuur betaald worden, voorafgaand event dient Razmataz de factuurgegevens te hebben. Voor rekeningen op factuur wordt eenmalig administratiekosten berekend van 15 euro incl. BTW.

De te hanteren betaaltermijn van 14 dagen geldt voor alle facturen, zowel aanbetaling als eindafrekening, indien hieraan niet wordt voldaan brengen wij 3% heffingskosten in rekening. 


annuleren, want je weet maar nooit wat er gebeurd...

De gast is niet bevoegd een overeenkomst met Razmataz te annuleren, tenzij hij/zij uitdrukkelijk schriftelijk annuleert onder gelijktijdige onherroepelijk aanbieding van de hierna bepaalde bedragen.

1.     No show
In geval van no-show zal de gast in alle gevallen verplicht zijn 100% van de reserveringswaarde te betalen.

2.    Annulering van zaalverhuur
Wanneer een reservering is gemaakt voor het beschikken door een gast over een ruimte gedurende een bepaalde tijd dan geldt voor annulering van die reservering het navolgende:
a.    Bij annulering meer dan 14 dagen voor bedoeld tijdstip is de gast gehouden 60% van de reserveringswaarde aan Razmataz te betalen.
b.     Bij annulering meer dan 7 dagen voor bedoeld tijdstip is de gast gehouden 85% van de reserveringswaarde aan Razmataz te betalen.
c.      Bij annulering minder dan 7 dagen voor bedoeld tijdstip is de gast gehouden 100% van de reserveringswaarde aan Razmataz te betalen.

Natuurlijk hopen wij van harte dat al het bovenstaande niet nodig is, maar we moeten helaas het zekere voor het onzekere nemen.