Hoe een autowasstraat in Dordrecht zorgt voor duurzaam autowassen en het milieu beschermt

Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijk thema, ook bij het autowassen. Steeds meer autowasstraten nemen stappen om het milieu te beschermen en hiermee hun steentje bij te dragen aan een duurzame toekomst. In Dordrecht staat een autowasstraat die zich hier volledig op focust. In deze blog lees je hoe deze autowasstraat zorgt voor duurzaam autowassen en het milieu beschermt.

 

Gebruik van biologisch afbreekbare middelen

Een belangrijke stap die deze autowasstraat heeft genomen is het gebruik van biologisch afbreekbare middelen. De reinigingsmiddelen die worden gebruikt zijn afbreekbaar en milieuvriendelijk. Hierdoor komt er minder schadelijke stoffen in het milieu terecht. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de gezondheid van de werknemers.

 

Waterrecycling

Een autowasstraat maakt veel gebruik van water. Dit water wordt gebruikt om de auto’s schoon te maken. Vaak wordt dit water weggegooid, maar de autowasstraat in Dordrecht pakt dit anders aan. Het water wordt namelijk opgevangen en gezuiverd. Het schone water wordt vervolgens opnieuw gebruikt om auto’s schoon te maken. Op deze manier wordt er veel water bespaard en draagt de autowasstraat bij aan een duurzame toekomst.

 

Gebruik van zonne-energie

Een derde stap die deze autowasstraat heeft genomen is het gebruik van zonne-energie. Op het dak van de autowasstraat zijn zonnepanelen geïnstalleerd. Hiermee wordt duurzame energie opgewekt die wordt gebruikt om de wasstraat te draaien. Dit bespaart niet alleen energie, maar ook geld. Hierdoor kan de autowasstraat zijn diensten aanbieden voor een lagere prijs.

 

Klantvriendelijkheid

De autowasstraat in Dordrecht staat bekend om zijn klantvriendelijkheid. Dit uit zich onder andere in de manier waarop het personeel omgaat met de klant, maar ook in de diensten die worden aangeboden. Zo wordt er bijvoorbeeld gewerkt met verschillende wasprogramma’s zodat klanten zelf kunnen kiezen hoe uitgebreid zij hun auto willen laten wassen. Daarnaast staat veiligheid hoog in het vaandel en wordt er altijd gezorgd voor de veiligheid van de klant en zijn/haar auto.

 

Conclusie

Al met al is de autowasstraat in Dordrecht een mooi voorbeeld van hoe duurzaamheid en klantvriendelijkheid hand in hand kunnen gaan. Door middel van biologisch afbreekbare middelen, waterrecycling en zonne-energie wordt er op een duurzame manier gewerkt. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de gezondheid van de werknemers en de portemonnee van de klant. Een bezoek aan deze autowasstraat is dan ook zeker een aanrader voor iedereen die zijn/haar auto op een duurzame en klantvriendelijke manier wil laten wassen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *