De Berg Buddy: een betrouwbare en veilige skelter voor kinderen

Berg buddy

De skelter van Berg Buddy is gemaakt voor kinderen van tussen de drie en acht jaar. Het is ontzettend leuk voor je kinderen en de skelters zijn heel eenvoudig te besturen. Met een Berg Buddy skelter heeft je kind jarenlang plezier. De skelter is verwerkt met een vrijloopautomaat en luchtbanden en daardoor is het zonder problemen te rijden op elk terrein. Er zijn verschillende skelters te koop zoals een Berg Buddy skelter met een aanhanger, de trendy meisjes versie Buddy Lua en de hippe Berg Buddy Orange skelter. Je kunt de skelter helemaal eigen maken met een naamsticker, aanhanger of veiligheidsvlag. Ben je geïnteresseerd meer unieks, kies dan voor een racepak met naam in de kleuren van de skelter. Alle skelters van Buddy zijn voorzien van rubberen banden voor elk terrein, zelfs voor op zand of gras. Ook hebben de skelters een krachtig stalen frame. Kunnen je kinderen al fietsen of steppen, dan zal het leren op een Berg Buddy skelter ook snel gaan.

 

De Berg Buddy skelter is verstelbaar

Je kind kan ontzettend lang en jaren en jaren plezier hebben van een Berg Buddy skelter. Dat komt omdat de skelters een verstelbare stoel en verstelbaar stuur hebben. Je kunt het stuur in hoogte verstellen en je kunt het stoeltje horizontaal verstellen en zodoende naar achteren en voren schuiven. Zo heeft een driejarig kind een gemiddelde beenlengte van 38 tot 45 centimeter en kan dus met een zithoogte van 35 centimeter jaren en jaren met plezier skelteren. Hoe vaak moet je de stoel en het sturen verstellen? Dit is afhankelijk van hoe snel je kind groeit.

 

Bij Berg Buddy is veiligheid het belangrijkst

Je kind zal veel tijd besteden aan het rijden op de skelter en daarom heeft fabrikant Berg veel tijd besteed aan de veiligheid van de skelter. Zo bevat de skelter schommelassen speciaal gemaakt voor stabiliteit en zodoende blijft je kind altijd met vier wielen op de weg. Met de prettige luchtbanden is het rijden op de skelter altijd leuk, zelfs op hele hobbelige ruige wegen. Maar het belangrijkste van de Berg Buddy skelter is het speciale BFR systeem. Je kind kan met dit speciale systeem eenvoudig schakelen tussen het achteruit en vooruit rijden en remmen. Met de vrijloopautomaat draaien de pedalen niet door als je kind snelheid maakt zonder te trappen. De Berg Buddy skelter is een uitstekende keuze om je kind plezier te laten hebben.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *